Εμβόλιο Moderna: Απίστευτη παρενέργεια σε γυναίκες που έχουν κάνει πλαστική. Φυλαχτείτε

January 7, 2021


Ποια η απίστευτη παρενέργεια του εμβολίου της Moderna για τον κορονοϊό σε γυναίκες που έχουν κάνει πλαστική;Μία ασυνήθιστη παρενέργεια παρατηρήθηκε σε ορισμένα άτομα που έλαβαν το εμβόλιο της Moderna …

...στις ΗΠΑ.Εντύπωση προκάλεσε η είδηση πως δύο γυναίκες που συμμετείχαν εθελοντικά στη μελέτη για το εμβόλιο της Moderna στις ΗΠΑ, εμφάνισαν πρηξίματα στο πρόσωπό τους, εξαιτίας των fillers με υαλουρονικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενημερώθηκε...

Ποια η απίστευτη παρενέργεια του εμβολίου της Moderna για τον κορονοϊό σε γυναίκες που έχουν κάνει πλαστική;

Μία ασυνήθιστη παρενέργεια παρατηρήθηκε σε ορισμένα άτομα που έλαβαν το εμβόλιο της Moderna στις ΗΠΑ.

Εντύπωση προκάλεσε η είδηση πως δύο γυναίκες που συμμετείχαν εθελοντικά στη μελέτη για το εμβόλιο της Moderna στις ΗΠΑ, εμφάνισαν πρηξίματα στο πρόσωπό τους, εξαιτίας των fillers με υαλουρονικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενημερώθηκε ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού προκάλεσε προσωρινή διόγκωση του προσώπου (πρήξιμο) σε δύο συμμετέχουσες, οι οποίες είχαν προσθέσει υαλουρονικό στο πρόσωπό τους.

Οι ειδικοί δήλωσαν ότι αυτό δεν προκαλεί ανησυχία, εφόσον πρόκειται απλά για απόδειξη ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε εγρήγορση.

Πάντως, όσοι έχουν κάνει πλαστικές και το υλικό που χρησιμοποιήθηκε γι’ αυτές δεν έχει ακόμα διαλυθεί, κρίνεται χρήσιμο να μιλήσουν στον γιατρό τους πριν τον εμβολιασμό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.