#SurvivorGR spoiler: Λάμπρη, Ελευθερίου, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτη. Ποιος αποχωρεί, δημοφιλέστεροι. Εκπλήξεις μεγατόνων

January 7, 2021


Κόλαση στο Survivor, καθώς οι εκπλήξεις και τα spoiler έχουν πάρει φωτιά.Θέλετε να μάθετε την αλήθεια; Διαβάστε παρακάτω και θα αποκαλυφθούν όλα.Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, από τους Διάσημους υποψήφια…

... προς αποχώρηση έχει ψηφιστεί η Αγγελική Λάμπρη, που δεν έχει κάνει και πολλές επιτυχίες στα αγωνίσματα.Στη ψηφοφορία του κοινού, δημοφιλέστερος παίκτης των Διασήμων, σύμφωνα με τα Survivor spoilers, αναδεικνύεται πάλι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία επιλέγει ως υποψήφια προς αποχώρηση...

Κόλαση στο Survivor, καθώς οι εκπλήξεις και τα spoiler έχουν πάρει φωτιά.

Θέλετε να μάθετε την αλήθεια; Διαβάστε παρακάτω και θα αποκαλυφθούν όλα.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, από τους Διάσημους υποψήφια προς αποχώρηση έχει ψηφιστεί η Αγγελική Λάμπρη, που δεν έχει κάνει και πολλές επιτυχίες στα αγωνίσματα.

Στη ψηφοφορία του κοινού, δημοφιλέστερος παίκτης των Διασήμων, σύμφωνα με τα Survivor spoilers, αναδεικνύεται πάλι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία επιλέγει ως υποψήφια προς αποχώρηση και πάλι γυναίκα.

Αγνοεί τον Πάνο Καλλίδη, που δεν τον λες και αγωνιστικά μάχιμο, και επιλέγει την Ελευθερία Ελευθερίου προκαλώντας συζητήσεις.

Στους Μαχητές τώρα, ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει ψηφιστεί ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση.

Και εκεί που όλοι περίμεναν δεύτερο υποψήφιο τον Νίκο Μπάρτζη, έρχεται η ανατροπή.

Δημοφιλέστερος παίκτης των Μαχητών ο Νίκος Μπάρτζης και οι υπόλοιποι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο νεαρός αγρότης προτείνει προς αποχώρηση τη Σοφία Μαργαρίτη, που του έχει «φουσκώσει» τα @υμπαλα τόσες μέρες και γίνεται το σώσε.

Τώρα ποιος αποχωρεί τελικά από το Survivor;

Προτείνουμε να μην το διαβάσετε για να μην χάσετε όλη την αγωνία του παιχνιδιού, αλλά αν επιμένετε συνεχίστε.

Survivor spoiler ποιος αποχωρεί

Σύμφωνα λοιπόν με τα Survivor spoilers, αυτή που παίρνει το εισιτήριο επιστροφής για την Ελλάδα είναι η Αγγελική Λάμπρη, μια ωραία παρουσία, αλλά χωρίς ιδιαίτερες επιδόσεις στα αγωνίσματα.

Θα λείψει η Αγγελική Λάμπρη; Για τους φανς τους Παρά πέντε σίγουρα, για το Survivor μάλλον όχι.

Διαβάστε ποιος παίκτης του Survivor παίρνει τα περισσότερα χρήματα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.