Νίκος Σεργιανόπουλος: Ανατροπή με το θάνατό του – Στη φόρα η “μυστική” νεκροψία

January 7, 2021


Πριν δολοφονηθεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό; Τι αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο και τι αναφέρει η “μυστική” νεκροψία;
Σοκ προκάλεσε στο δικαστήριο η κατάθεση μάρτυρα που ανέφερε, …

...ότι ο Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό. Ακολούθησε αναταραχή στο ακροατήριο που δε μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι για την δολοφονία του ηθοποιού ευθύνεται το Ισλάμ, επειδή ο Σεργιανόπουλος είχε γίνει ισλαμιστής. Συνέδεσε μάλιστα, την...

Πριν δολοφονηθεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό; Τι αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο και τι αναφέρει η “μυστική” νεκροψία;

Σοκ προκάλεσε στο δικαστήριο η κατάθεση μάρτυρα που ανέφερε, ότι ο Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό. Ακολούθησε αναταραχή στο ακροατήριο που δε μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι για την δολοφονία του ηθοποιού ευθύνεται το Ισλάμ, επειδή ο Σεργιανόπουλος είχε γίνει ισλαμιστής.

Συνέδεσε μάλιστα, την πληροφορία αυτή με την σχέση του ηθοποιού με τον Αιγύπτιο ή “Άραβα” που προκάλεσε σάλο με την κατάθεσή του για σ@ξ και ναρκωτικά. Όπως είναι γνωστό, στον Ισλαμισμό δεν επιτρέπονται οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις –διαβάστε εδώ ποιους άντρες προτιμούσε.

Νίκος Σεργιανόπουλος νεκροψία

Πάντως όταν ακούστηκαν όλα αυτά, δημιουργήθηκε αναστάτωση στην αίθουσα του δικαστηρίου και υπήρξε αγανάκτηση από τους οικείους του ηθοποιού. Στη δίκη κατέθεσαν επίσης μάρτυρες, ορισμένοι από τους οποίους κρίνονται και αφερέγγυοι, ότι είχαν δει τον Σεργιανόπουλο στο δρόμο, παρέα με ναρκομανείς, χωρίς όμως ο ίδιος να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Το συγκλονιστικότερο στοιχείο, όμως, που έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα “δεδομένα” είναι η ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε με εντολή της ανακρίτριας. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για την προβολή DVD, στο οποίο διακρίνεται ο ζεν πρεμιέ να κάθεται σε καφετέρια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μαζί με άλλο άτομο και να πληρώνει το λογαριασμό. Το video προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Στη φόρα η κρυφή διαθήκη του – Αυτά είναι τα πρόσωπα που τη διεκδίκησαν

Μετά το θάνατό του πέρασαν στη μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου –δείτε εδώ το πρόσωπό της-. Μετά το θάνατό της πέρασαν στα ανίψια του, τα παιδιά της αδελφής του. Η περιουσία του περιελάμβανε δύο βασικά στοιχεία: Το ρετιρέ του στο Παγκράτι, όπου βρέθηκε δολοφονημένος και ένα σκάφος.

διαθήκη Νίκου Σεργιανόπουλου

Παλαιότερα, ο ανιψιός του ηθοποιού, Γιώργος, που είναι σήμερα γιατρός, είχε αναφερθεί σε όσα κληρονόμησε. Όπως είπε αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος, επειδή δε μπορούσε να το συντηρήσει, καθώς τα έξοδα ήταν μεγάλα: “Ο Νίκος μού είχε αφήσει το σκάφος του και το διαμέρισμα. Καταλαβαίνεις ότι εγώ είχα να τελειώσω τις σπουδές μου, έπρεπε να κάνω τη καρδιά μου πέτρα και να συνεχίσω.

Ήταν άλλωστε και το όνειρο του θείου μου -και κυρίως των γονιών μου- να σπουδάσω και να γίνω γιατρός. Το έκανα. Με το σπίτι δε μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε για αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί”.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.