Survivor: Σάλος με κοιλιακούς Γιώργου Ασημακόπουλου. Ψεύτικοι, πλαστικές, Soulaglamorous [video]

January 7, 2021


Πώς ξέσπασε σάλος με τους κοιλιακούς του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Survivor;Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει δημιουργηθεί κατά τα τελευταία 24ωρα για το αν οι κοιλιακοί του Γιώργου Ασημακόπουλου, που …

...παίκτη των Μαχητών στο “Survivor” είναι ψεύτικοι ή όχι.Το θέμα θέλησαν να σχολιάσουν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε”.Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε ότι ο παίκτης έχει ψεύτικους κοιλιακούς τους οποίους έχει κάνει με πλαστικές...

Πώς ξέσπασε σάλος με τους κοιλιακούς του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Survivor;

Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει δημιουργηθεί κατά τα τελευταία 24ωρα για το αν οι κοιλιακοί του Γιώργου Ασημακόπουλου, που παίκτη των Μαχητών στο “Survivor” είναι ψεύτικοι ή όχι.

Το θέμα θέλησαν να σχολιάσουν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε”.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε ότι ο παίκτης έχει ψεύτικους κοιλιακούς τους οποίους έχει κάνει με πλαστικές επεμβάσεις.

Το γεγονός δημοσιοποίησε η “Soulaglamorous”, που σε ανάρτησή της δείχνει τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνει τεχνική με νήματα, για να αποκτήσει τους καλογuμνασμένους κοιλιακούς του.

Στις ζωές μας έχει μπει και πάλι το τελευταίο διάστημα το Survivor και οι παίκτες των δυο ομάδων έχουν κατακλύσει τόσο τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και τα social media.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει δεν είναι άλλο και από τον μαχητή Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο νεαρός fashion designer που έχει δείξει να είναι πολύ καλός στα αγωνίσματα διαθέτει έναν πολύ ισχυρό λογαριασμό στα social media στα οποία τον βλέπουμε να εμφανίζεται με ένα σώμα αψεγάδιαστο.

Βέβαια η Soulaglamorous έκανε το δικό της ρεπορτάζ και αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο μέσω του οποίου βλέπουμε τον νεαρό μαχητή να βρίσκεται σε έναν γιατρό και να βάζει νήματα στους κοιλιακούς του.

Αυτό μάλιστα το βίντεο αναπαρήγαγε και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τρίτης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.