Survivor 4: Τσακώθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου με τη Σοφία Μαργαρίτη

January 6, 2021


Με πολλές εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και για τις δύο ομάδες. Στο «στρατόπεδο» των Μαχητών, η Ασημίνα Ιγγλέζου τσακώθηκε με τη Σοφία Μαργαρίτη, με αφορμή το μαγείρεμα και μί…

...α ζημιά που συνέβη με την κατσαρόλα.Παρά τις νίκες τους, οι Μαχητές δείχνουν ότι έχουν πολύ έντονους χαρακτήρες και έτσι δεν μπορούν να αποφύγουν τις εντάσεις. Η Σοφία Μαργαρίτη έβαλε σήμερα να μαγειρέψει όστρακα για την ομάδα της, ωστόσο κάποια στιγμή ξέχασε το φαγητό και...

Με πολλές εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και για τις δύο ομάδες. Στο «στρατόπεδο» των Μαχητών, η Ασημίνα Ιγγλέζου τσακώθηκε με τη Σοφία Μαργαρίτη, με αφορμή το μαγείρεμα και μία ζημιά που συνέβη με την κατσαρόλα.

Παρά τις νίκες τους, οι Μαχητές δείχνουν ότι έχουν πολύ έντονους χαρακτήρες και έτσι δεν μπορούν να αποφύγουν τις εντάσεις. Η Σοφία Μαργαρίτη έβαλε σήμερα να μαγειρέψει όστρακα για την ομάδα της, ωστόσο κάποια στιγμή ξέχασε το φαγητό και αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα να καεί η κατσαρόλα.

Survivor μαχητές

Οι Μαχητές συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα και οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στις δύο κυρίες, με την Ασημίνα Ιγγλέζου να σημειώνει πως η Σοφία προσπαθεί να δείχνει κάθε φορά ότι κάνει όλες τις δουλειές στην καλύβα, με την μηχανικό αυτοκινήτων να μην κρύβει τα νεύρα της με τους συμπαίκτες της.

Οι εντάσεις ωστόσο δεν τελείωσαν εκεί, αφού ο Κώστας Παπαδόπουλος αρπάχτηκε με τον Νίκο Μπάρτζη, για το σημείο στο οποίο τοποθετούν τα ξύλα που καίνε στην φωτιά.

Ποιοι παίκτες θα μπουν στα επόμενα επεισόδια του Survivor

Εδώ και καιρό σας έχουμε αποκαλύψει πως στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor είναι έτοιμη να μπει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Το Πρωινό ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας και να το ενισχύσει αποκαλύπτοντας πως στην ομάδα των Διάσημων θα προστεθεί ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας μέσα στις επόμενες ημέρες και τα δυο αυτά πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα στο Survivor έκλεισε η συμμετοχή ενός πολύ μεγάλου βετεράνου ποδοσφαιριστή, ενώ οι συζητήσεις με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.