Survivor 4: Πιάστηκαν στα «χέρια» Παππάς και Μπάρτζης

January 6, 2021


Πολύ άγριες δοκιμασίες είδαμε στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4, με τη μάχη του Αλέξη Παππά και και του Νίκου Μπάρτζη να ξεχωρίζει καθώς οι δύο παίκτες δε δίστασαν να πιαστούν στα «χέρια» προκειμέν…

...ου να πάρουν τη νίκη.Οι δύο ομάδες βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους προλόγισε το αγώνισμα της ασυλίας, λέγοντας πως αναμένεται να γίνει γερή μάχη, αφού πρόκειται για αγώνισμα επαφής, με τους διαγωνιζόμενους να οφείλουν να τραβήξουν το μαντήλι του αντιπάλου,...

Πολύ άγριες δοκιμασίες είδαμε στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4, με τη μάχη του Αλέξη Παππά και και του Νίκου Μπάρτζη να ξεχωρίζει καθώς οι δύο παίκτες δε δίστασαν να πιαστούν στα «χέρια» προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους προλόγισε το αγώνισμα της ασυλίας, λέγοντας πως αναμένεται να γίνει γερή μάχη, αφού πρόκειται για αγώνισμα επαφής, με τους διαγωνιζόμενους να οφείλουν να τραβήξουν το μαντήλι του αντιπάλου, ώστε να πάρουν τον πόντο, ενώ πριν το αγώνισμα η Κάτια ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Νίκος Μπάρτζης χρεώθηκε με ένα φάουλ κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος καθώς δεν έκανε θόρυβο με τα κουδουνάκια και στη συνέχεια τράβηξε μαζί με τον Αλέξη Παππά το μαντήλι. Ο Γιώργος Λιανός είδε το βίντεο και τόνισε πως ο Μπάρτζης έκανε ξανά φάουλ αφού τράβηξε την μπλούζα του αντιπάλου του.

Ποιοι παίκτες θα μπουν στα επόμενα επεισόδια του Survivor

Εδώ και καιρό σας έχουμε αποκαλύψει πως στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor είναι έτοιμη να μπει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Το Πρωινό ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας και να το ενισχύσει αποκαλύπτοντας πως στην ομάδα των Διάσημων θα προστεθεί ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας μέσα στις επόμενες ημέρες και τα δυο αυτά πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα στο Survivor έκλεισε η συμμετοχή ενός πολύ μεγάλου βετεράνου ποδοσφαιριστή, ενώ οι συζητήσεις με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.