Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί, Λάμπρη, Παπαδόπουλος, δημοφιλέστεροι παίκτες, ψηφοφορίες [video]

January 6, 2021


Τι λένε τα spoilers από τον Άγιο Δομίνικο για την αποχώρηση από το Survivor; Πώς εξελίχτηκαν οι ψηφοφορίες των Διασήμων και των Μαχητών; Αίσθηση έκανε το Survivor spoiler για τον νικητή του παιχνιδιού…

..., όμως μέχρι τότε θα γίνουν πολλές αποχωρήσεις. Χρειάστηκε ένα αγώνισμα που δεν απαιτούσε «μπράτσα», όπως είπε και ο Πάνος Καλίδης, για να καταφέρουν οι «Διάσημοι» να σημειώσουν μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες την πρώτη τους νίκη σε αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 4.Στην...

Τι λένε τα spoilers από τον Άγιο Δομίνικο για την αποχώρηση από το Survivor; Πώς εξελίχτηκαν οι ψηφοφορίες των Διασήμων και των Μαχητών;

Αίσθηση έκανε το Survivor spoiler για τον νικητή του παιχνιδιού, όμως μέχρι τότε θα γίνουν πολλές αποχωρήσεις.

Χρειάστηκε ένα αγώνισμα που δεν απαιτούσε «μπράτσα», όπως είπε και ο Πάνος Καλίδης, για να καταφέρουν οι «Διάσημοι» να σημειώσουν μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες την πρώτη τους νίκη σε αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 4.

Στην αρένα που θύμιζε παλαίστρα σε άμμο, οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε με δεμένα τα μάτια να αρπάξουν από την πλάτη του αντιπάλου τους ένα σημαιάκι.

Ο αγώνας ξεκίνησε με νίκη των «Μαχητών» και του Τζέιμς Καφετζή επί του Πάνου Καλίδη, ωστόσο οι «Διάσημοι» βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν.

Η… πλάστιγγα έγειρε προς τους «Διάσημους» όταν η Κάτια Ταραμπάνκο με διπλή προσπάθεια πήρε το σημαιάκι από την πλάτη της αισθησιακής Ασημίνας Ιγγλέζου για το 9-7.

Το τελικό 10-7 έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Το σχόλιο των Διάσημων που…άναψε φωτιές

Οι Διάσημοι πήραν για πρώτη φορά την ασυλία, βάζοντας παράλληλα για πρώτη φορά τους Μαχητές στη διαδικασία να ψηφίσουν πως αποχώρηση κάποιον δικό τους.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου το σχόλιο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ότι σήμερα το αποτέλεσμα οφείλεται καθαρά στην τύχη και όχι σε κάποια ικανότητα, προκάλεσε την αντίδραση των «Διάσημων».

Οι Διάσημοι υποστήριξαν ότι χρειαζόταν ένστικτό, καλή ακοή και εμπειρία κάτι που δεν μπορείς να αναπτύξεις σε κάποιο γuμναστήριο, με τον Περικλή να πετάει και τη… σπίθα λέγοντας πως «αν χάνεις έναν αγώνα που δεν χρειάζεται ικανότητα, τότε είσαι παντελώς ανίκανος», με τον Πάνο Καλίδη να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Υποψήφιος για αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Στην ψηφοφορία των «Μαχητών», όπως ειπώθηκε κριτήριο ήταν το αγωνιστικό κομμάτι με τον Κώστα Παπαδόπουλο να συγκεντρώνει 6 ψήφους έναντι 4 του Νίκου Μπάρτζη μαζί με την Αγγελική Λάμπρη των «Διάσημων» να είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor spoiler αποχώρησης

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr από την παραγωγή, η ψηφοφορία των Μαχητών έλαβε πολύ λιγότερες ψήφους από αυτή των Διασήμων συνολικά.

Αυτό είναι αναμενόμενο, καθώς οι Διάσημοι είναι πολύ περισσότερο γνωστοί, αλλά και πιο αγαπητοί στο κοινό.

Έτσι δύο πράγματα είναι σίγουρα για την αποχώρηση του Survivor:

Ο Νίκος Μπάρτζης δύσκολα θα γλιτώσει την υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Ταυτόχρονα, ο Κώστας Παπαδόπουλος μπορεί να ανησυχεί ότι σύντομα θα αποχωρήσει από το Survivor.

Διαβάστε ποιοι είναι πραγματικά οι παίκτες του Survivor Ασημίνα Ιγγλέζου, Ανθή Σαλαγκούδη, Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, Περικλής Κονδυλάτος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, James Καφετζής, Γιώργος Ασημακόπουλος, Έλενα Λιλιοπούλου, Chris Σταμούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αλέξης Παππάς, Κάτια Ταραμπάνκο, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.