Survivor 4: Στα «μαχαίρια» οι Διάσημοι – «Να τους δώσω κανά χαστούκι…»

January 6, 2021


Πανικός επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Διάσημων στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, με την ομάδα να έχει χάσει σχεδόν όλα τα αγωνίσματα με τους Μαχητές και να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχοντας ήδη…

... υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση, με αποτέλεσμα να βγουν τα «μαχαίρια».Φαίνεται πως κάθε παίκτης έχει παράπονο από άλλους. Η Αγγελική Λάμπρη είπε πως όλοι είναι χωρισμένοι σε… ζευγαράκια, αφού ξεσκέπασε την στρατηγική των συμπαικτών της, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Κάτια Ταραμπάνκο...

Πανικός επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Διάσημων στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, με την ομάδα να έχει χάσει σχεδόν όλα τα αγωνίσματα με τους Μαχητές και να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχοντας ήδη υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση, με αποτέλεσμα να βγουν τα «μαχαίρια».

Φαίνεται πως κάθε παίκτης έχει παράπονο από άλλους. Η Αγγελική Λάμπρη είπε πως όλοι είναι χωρισμένοι σε… ζευγαράκια, αφού ξεσκέπασε την στρατηγική των συμπαικτών της, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Κάτια Ταραμπάνκο απόρησαν για το λόγο, που παίρνει πολλές ψήφους στα συμβούλια ο πρώτος, ενώ ο Τριαντάφυλλος μίλησε για παίκτες, που δεν χαίρονται με την επιτυχία συμπαίκτη τους στα αγωνίσματα.

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο

Την πιο «καuτή» ατάκα μας επεφύλασσε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος είπε πως, στη διάρκεια του τσακωμού για το ρύζι, θα ήθελε να… ρίξει χαστούκια στους συμπαίκτες του, προκειμένου να συνέλθουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.