Survivor 4: Χαμός στο Twitter με τους… σωσίες των Μαχητών

January 6, 2021


Σε κάθε επεισόδιο του Survivor 4 επικρατεί χαμός στο Twitter με τους χρήστες να μην σταματούν να σχολιάζουν το παραμικρό γεγονός που γίνεται. Χθες, “φωτιά” πήραν τα tweet με τους… σωσίες, κυρίως των…

... Μαχητών.Τα περισσότερα tweets ωστόσο, για ακόμη μια φορά είχε η Μαριπόζα, η οποία έχουν δει να... μονοπωλεί το ενδιαφέρον των social media με την συμπεριφορά της και τις επιδόσεις της στον Άγιο Δομίνικο και τις... απολαυστικές ατάκες της. ...

Σε κάθε επεισόδιο του Survivor 4 επικρατεί χαμός στο Twitter με τους χρήστες να μην σταματούν να σχολιάζουν το παραμικρό γεγονός που γίνεται. Χθες, “φωτιά” πήραν τα tweet με τους… σωσίες, κυρίως των Μαχητών.

Τα περισσότερα tweets ωστόσο, για ακόμη μια φορά είχε η Μαριπόζα, η οποία έχουν δει να… μονοπωλεί το ενδιαφέρον των social media με την συμπεριφορά της και τις επιδόσεις της στον Άγιο Δομίνικο και τις… απολαυστικές ατάκες της.

Είστε έτοιμη; Θα κλάψετε από τα γέλια:

Survivor 4 σωσίες Μαχητών Twitter

Survivor Twitter

Survivor 4 Twitter Μαχητές

Survivor 4 Twitter

Όσα είδαμε χθες στο Survivor 4 – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Το χθεσινό 5/1 επεισόδιο του Survivor ήταν άκρως ανατρεπτικό αφού οι Διάσημοι έσπασαν το σερί νικών των Μαχητών και πήραν την δεύτερη ασυλία. Οι Μαχητές στο πρώτο συμβούλιο του νησιού που πραγματοποίησαν, όχι πια σαν απλοί θεατές, άφησαν πολλά να βγουν στην φόρα.

Οι Μαχητές «άδειασαν» τους Διάσημους

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, οι Μαχητές δε δίστασαν να «αδειάσουν» τους Διάσημους για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν στο χθεσινό συμβούλιο, ξεκαθαρίζοντας πως αν φύγει ο Γιώργος Κοψιδάς, η ομάδα τους θα πεινάσει.

Οι Διάσημοι μπορεί να ψήφισαν την Αγγελική Λάμπρη στη διάρκεια της ψηφοφορίας για την αποχώρηση με πέντε ψήφους, αλλά πολύ κοντά με τρεις βρέθηκε και ο διάσημος ηθοποιός, με τους Μαχητές να μην καταλαβαίνουν για ποιο λόγο αυτό συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, τόνισαν πως ο Κοψιδάς είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες των Διασήμων και δεν υπάρχει καμία λογική στο να ψηφίζεται. Πρόσθεσαν, μάλιστα, με χιουμοριστικό ύφος, ότι καλό θα ήταν να ψηφιστεί μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, ώστε να αποδυναμωθούν αγωνιστικά οι Διάσημοι, ενώ επεσήμαναν παράλληλα, ότι ήταν λάθος να υπάρξει τσακωμός στο συμβούλιο για το ρύζι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.