Αντέχετε; Η «εξαφανισμένη» πρώην Survivor… κολάζει με το μπούστο της

January 6, 2021


Έχουμε καιρό να την δούμε, όμως η επανεμφάνιση της, κατάφερε να τρελάνει κόσμο. Ο λόγος για «εξαφανισμένη» Μαριάννα Καλλέργη.  Η πρώην πρωταθλήτρια του Muay Thai, ποζάρει φορώντας ένα μίνι φ…

όρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και μπότες μέχρι το γόνατο και μας «κολάζει» με το πλούσιο μπούστο της.     Το διαβάσαμε εδώ

Έχουμε καιρό να την δούμε, όμως η επανεμφάνιση της, κατάφερε να τρελάνει κόσμο. Ο λόγος για «εξαφανισμένη» Μαριάννα Καλλέργη.

 

 

Η πρώην πρωταθλήτρια του Muay Thai, ποζάρει φορώντας ένα μίνι φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και μπότες μέχρι το γόνατο και μας «κολάζει» με το πλούσιο μπούστο της.

 

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.