Φρικιαστικό έγκλημα στην Αλβανία: Άνδρας εξέδιδε γυναίκες, τις άφηνε έγκυες & πουλούσε τα μωρά! (Video)

January 6, 2021


Φρικιαστικό έγκλημα: Μια υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Αλβανίας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δολοφονήθηκαν δύο αδερφές στα Τίρανα.
Οι συγγενείς τους καταγγέλλουν ότι…

... ο άντρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους. Επίσης, πέντε παιδιά συνελήφθησαν με την κατηγορία της δολοφονίας ενός 13χρονου αγοριού...

Φρικιαστικό έγκλημα: Μια υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Αλβανίας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δολοφονήθηκαν δύο αδερφές στα Τίρανα.

Οι συγγενείς τους καταγγέλλουν ότι ο άντρας που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους. Επίσης, πέντε παιδιά συνελήφθησαν με την κατηγορία της δολοφονίας ενός 13χρονου αγοριού στο Ρέντινγκ της Μεγάλης Βρετανίας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.