“Βρωμάει” η υπόθεση της 13χρονης Κατερίνας – Εξαφανίστηκε στον Άλιμο

January 6, 2021


Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 13χρονης Κατερίνας από τον Άλιμο. Τα ίχνη της χάθηκαν στις 27 Δεκεμβρίου. Η υπόθεση είναι πολύ σκοτεινή καθώς μέχρι και την ώρα που γράφαμε το θέμα δεν υπάρχε…

...ι κανένα σημείο ζωής. Καμία επικοινωνία. Κανένα στοιχείο.  Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:“Στις 27/12/2020, εξαφανίστηκε την περιοχή του Αλίμου όπου η διαμένει, η ανήλικη Αικατερίνη Δ. , 13 ετών. Έχει ύψος 1,65 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε...

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 13χρονης Κατερίνας από τον Άλιμο. Τα ίχνη της χάθηκαν στις 27 Δεκεμβρίου. Η υπόθεση είναι πολύ σκοτεινή καθώς μέχρι και την ώρα που γράφαμε το θέμα δεν υπάρχει κανένα σημείο ζωής. Καμία επικοινωνία. Κανένα στοιχείο.

 

 

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

“Στις 27/12/2020, εξαφανίστηκε την περιοχή του Αλίμου όπου η διαμένει, η ανήλικη Αικατερίνη Δ. , 13 ετών. Έχει ύψος 1,65 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο τζίν παντελόνι, μπλε σκούρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας”.

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.