Νάσος Γαλακτερός: Τι απάντησε για εμφάνιση κόρης του δίπλα σε Χάρη Δούκα και πώς την απέκτησαν

January 5, 2024


Τι απάντησε ο Νάσος Γαλακτερός για εμφάνιση κόρης του, Σοφίας Γαλακτερού δίπλα στον Χάρη Δούκα τη Πρωτοχρονιά 2024;Η 9χρονη κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυ Ζαμπέτογλου βρέθηκε στο επίκεντρο ρατσιστικών σχολίων τα τελευταία 24ωρα μετά την εκδήλωση για την αλλαγή του έτους στην πλατεία Συντάγματος.Συγκεκριμένα, η Σοφία Γαλακτερού βγήκε στη σκηνή που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία της Αθήν…

...ας, στο πλευρό του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα. Στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα της, η οποία συμπαρουσίαζε την εκδήλωση με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η 9χρονη μαζί με τον νέο δήμαρχο της Αθήνας, μέτρησαν αντίστροφα καλωσορίζοντας το νέο έτος, ενώ η μικρή έδειχνε...

Τι απάντησε ο Νάσος Γαλακτερός για εμφάνιση κόρης του, Σοφίας Γαλακτερού δίπλα στον Χάρη Δούκα τη Πρωτοχρονιά 2024;

Η 9χρονη κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυ Ζαμπέτογλου βρέθηκε στο επίκεντρο ρατσιστικών σχολίων τα τελευταία 24ωρα μετά την εκδήλωση για την αλλαγή του έτους στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Γαλακτερού βγήκε στη σκηνή που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, στο πλευρό του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα της, η οποία συμπαρουσίαζε την εκδήλωση με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η 9χρονη μαζί με τον νέο δήμαρχο της Αθήνας, μέτρησαν αντίστροφα καλωσορίζοντας το νέο έτος, ενώ η μικρή έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη που συμμετείχε στην διαδικασία.

Τα σχόλια εκείνων που δεν ήξεραν πως πρόκειται για την κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν άργησαν να έρθουν.

Πολλοί στα social media, αλλά και σε κάποια Μέσα έγραψαν πως πρόκειται για «κάποιο παιδί από την Παλαιστίνη με το οποίο ο Χάρης Δούκας έστειλε το δικό του μήνυμα».

Άλλοι το χρησιμοποίησαν για να επιτεθούν στον δήμαρχο Αθηναίων και άλλοι το μετέφρασαν ως ένα «πολιτικό σχόλιο» από τον ίδιο.

Η εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον Νάσο Γαλακτερό, ο οποίος αρκέστηκε να πει:

«Τι να κάνω εγώ τώρα; Έχω να σας πω καλή χρονιά, να περνάτε καλά και να έχετε πάντα υγεία».

Από την πλευρά της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει επιλέξει να κρατήσει σιγήν ιχθύος για το θέμα στην εκπομπή της.

H 9χρονη Σοφία Γαλακτερού με την οικογένειά της

Διαβάστε πώς Γαλακτερός-Ζαμπέτογλου απέκτησαν την κόρη τους, Σοφία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.