«Καμπανάκι» ΕΟΔΥ: «Καλπάζει» ο κορωνοϊός στην χώρα μας – 57 θάνατοι και 70 διασωληνωμένοι την τελευταία εβδομάδα – Τρεις νεκροί από γρίπη (video)

January 4, 2024


Πενήντα επτά είναι οι θάνατοι από κορωνοϊό και 70 οι διασωληνωμένοι ασθενείς την τελευταία εβδομάδα σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση λόγω της εορταστικής περιόδου.Υπενθυμίζεται, ότι με κορωνοϊό νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου.Εντυπωσιακή είναι η αύξηση των εισαγωγών στα ν…

...οσοκομεία σύμφωνα με το ενημερωτiκό σημείωμα η οποία αγγίζει το 44% σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό εισαγωγών τις προηγούμενες 4 εβδομάδες.Αύξηση παρουσίασε και ο αριθμός των διασωληνωμένων σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό νέων διασωληνώσεων κατά τις προηγούμενες...

Πενήντα επτά είναι οι θάνατοι από κορωνοϊό και 70 οι διασωληνωμένοι ασθενείς την τελευταία εβδομάδα σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση λόγω της εορταστικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται, ότι με κορωνοϊό νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου.

Εντυπωσιακή είναι η αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία σύμφωνα με το ενημερωτiκό σημείωμα η οποία αγγίζει το 44% σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό εισαγωγών τις προηγούμενες 4 εβδομάδες.

Αύξηση παρουσίασε και ο αριθμός των διασωληνωμένων σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό νέων διασωληνώσεων κατά τις προηγούμενες 4 εβδομάδες.

Αυξημένα είναι και τα κρούσματα από γρίπη με την θετικότητα να παραμένει άνω του 10% εμφανίζοντας αυξητική τάση.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, καταγράφηκαν 8 νέα σοβαρά κρούσματα με νοσηλεία σε ΜΕΘ, ενώ καταγράφηκαν και 3 νέοι θάνατοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.