Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: H νύφη άργησε 45 λεπτά και… ο παπάς μας άφησε άναυδους με αυτό που έκανε!

January 4, 2021


Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε εκκλησία της περιοχής της Λάρισας, όπου ιερέας προέβη σε αντίποινα στη νύφη για το «στήσιμο» της στο γαμπρό. Η νύφη άργησε 45 λεπτά,…

... γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη ενόχληση στον ιερέα. Ως αποτέλεσμα, μόλις την είδε να καταφθάνει κλείδωσε την πόρτα της εκκλησίας! «Έχω μία δουλειά, θα επιστρέψω σε 45 λεπτά», φέρεται να είπε στους δύο μελλόνυμφους ο παπας που είχαν μείνει άναυδοι. Το μυστήριο έγινε, με συνολική...

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε εκκλησία της περιοχής της Λάρισας, όπου ιερέας προέβη σε αντίποινα στη νύφη για το «στήσιμο» της στο γαμπρό. Η νύφη άργησε 45 λεπτά, γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη ενόχληση στον ιερέα. Ως αποτέλεσμα, μόλις την είδε να καταφθάνει κλείδωσε την πόρτα της εκκλησίας!

«Έχω μία δουλειά, θα επιστρέψω σε 45 λεπτά», φέρεται να είπε στους δύο μελλόνυμφους ο παπας που είχαν μείνει άναυδοι. Το μυστήριο έγινε, με συνολική καθυστέρηση 1,5 ώρας, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarisa.gr το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό στη Μητρόπολη.

Ωστόσο ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη και σε έναν άλλο γάμο όπου ο γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη, δείτε την αντίδραση της νύφης.

Απίστευτο περιστατικό σε γάμο στην Λάρισα. Ο παπάς έκανε αντίποινα στη νύφη γιατί άργησε 45 λεπτά

Σε αυτόν το γάμο ο γαμπρός δεν πήγε ποτέ – Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Το είδαμε κι αυτό! Στη γειτονική Ιταλία μια 40χρονη παντρεύτηκε φορώντας το νυφικό της, έχοντας μια τεράστια τούρτα, παρανύμφους και 70 καλεσμένους! Μόνο που έλειπε μια… μικρή λεπτομέρεια: Ο γαμπρός!

«Πιστεύω ακράδαντα ότι πρώτα από όλα, πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας», δήλωσε η νύφη, Λάουρα Μέσι, καθηγήτρια γuμναστικής. «Μπορείς να ζήσεις το παραμύθι σου, ακόμη και χωρίς τον πρίγκιπα», πρόσθεσε.

Η Λάουρα αποφάσισε να παντρευτεί μόνη της πριν δύο χρόνια, όταν μια μακροχρόνια σχέση της, που κράτησε 12 ολόκληρα χρόνια, τελείωσε.

«Είπα σε φίλους και συγγενείς ότι αν δεν έβρισκα την αδελφή ψυχή μου έως τα 40, θα παντρευόμουν τον εαυτό μου. Εάν μια μέρα βρω τον άνδρα με τον οποίο θα μπορώ να ονειρευτώ το μέλλον μου, θα είμαι ευτυχισμένη. Αλλά η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από εκείνον», δήλωσε.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι η εν λόγω γαμήλια τελετή δεν έχει καμία νομική υπόσταση. Ωστόσο, αποτελεί μέρος μιας ολοένα και αυξανόμενης τάσης παγκοσμίως, αυτής του «γάμου με τον εαυτό μας». Παράλληλα δείτε και μια νύφη που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί. Τυχερός ή άτυχος ο γαμπρός;

Ο γαμπρός δεν πήγε ποτέ στο γαμό. Απίστευτο!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.