Τηλεθέαση – Οι πρωτοχρονιάτικες “σφαλιάρες” του κοινού στην Καγιά, το κράξιμο στον Πλούταρχο και…

January 2, 2022


Μπερδεύτηκα χθές με το τηλεκοντρόλ. Ειδικά όταν άλλαξα το κανάλι απο τον Σκαϊ στο Mega… και τούμπαλιν. Έβλεπα το “Σπίτι με το Mega” και στις δυο συχνότητες. Και δεν ήμουν μόνο εγώ. Μ…

...ια βόλτα στο τουϊτερ ήταν αρκετή για να καταλάβω πώς δεκάδες χιλιάδες διαπίστωσαν την αντιγραφή του Σκαϊ.  Μια κακή αντιγραφή ωστόσο που τους βγήκε μιας και ο Πλούταρχος παρότι δεν μπορούσε να ολοκληρώσει μια ατάκα…στο γυαλί… και όταν τραγουδούσε δεν κοιτούσε σχεδόν ποτέ...

Μπερδεύτηκα χθές με το τηλεκοντρόλ. Ειδικά όταν άλλαξα το κανάλι απο τον Σκαϊ στο Mega… και τούμπαλιν. Έβλεπα το “Σπίτι με το Mega” και στις δυο συχνότητες. Και δεν ήμουν μόνο εγώ. Μια βόλτα στο τουϊτερ ήταν αρκετή για να καταλάβω πώς δεκάδες χιλιάδες διαπίστωσαν την αντιγραφή του Σκαϊ.

 

  • Μια κακή αντιγραφή ωστόσο που τους βγήκε μιας και ο Πλούταρχος παρότι δεν μπορούσε να ολοκληρώσει μια ατάκα…στο γυαλί… και όταν τραγουδούσε δεν κοιτούσε σχεδόν ποτέ την κάμερα – Γιαννάκη τηλεόραση υποτίθεται κάνεις δεν είσαι σε ντουέτο καψούρας με τον Καρρά – κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω απο τον Ρόκκο.

 

 

Την έκπληξη ωστόσο την έκανε η ΕΡΤ με το 22 % την ώρα που άλλαζε ο χρόνος και τον Ρουβά να καταφέρνει μέσα σε μια αράδα δέκα λέξεων να κάνει δυο σαρδάμ. Μιλάμε για “φυντάνια” και αυτός και ο Πλούταρχος… όχι αστεία.

 

Τελευταία και πολύ ιδρωμένη παρότι εντυπωσιακή με το κίτρινο φόρεμά της η Καγιά… η οποία δεν λέει ν΄ανέβει…ούτε με “γερανό”.

Δείτε τα νούμερα μαζί με τα σχόλια… παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.