“The Bachelor” – Η Μαρίνα ποζάρει topless και προκαλεί εγκεφαλικά!

January 2, 2021


Σχεδόν… γuμνή η Μαρίνα Λικμέτα ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της και προκάλεσε χαμό στο Instagram.    Η ξανθιά καλλονή που είχε προκαλέσει ντόρο μέσα στο The Bachelor όταν αποχώρη…

...�σε οικειοθελώς αλλά και μετά το τέλος του ριάλιτι, όταν φήμες την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλακο και τη Νικολέττα Τσομπανίδου.     Όλοι τους φυσικά διέψευσαν τις φήμες κατηγορηματικά, κάνοντας λόγο για fake news.Η 20χρονη είναι ιδιαίτερα ενεργή...

Σχεδόν… γuμνή η Μαρίνα Λικμέτα ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της και προκάλεσε χαμό στο Instagram.

 

 

 

Η ξανθιά καλλονή που είχε προκαλέσει ντόρο μέσα στο The Bachelor όταν αποχώρησε οικειοθελώς αλλά και μετά το τέλος του ριάλιτι, όταν φήμες την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Παναγιώτη Βασιλακο και τη Νικολέττα Τσομπανίδου.

 

 

 

 

 

Όλοι τους φυσικά διέψευσαν τις φήμες κατηγορηματικά, κάνοντας λόγο για fake news.

Η 20χρονη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα στο πλαίσιο Q&A με τους διαδικτυακούς της ακολούθους, κλήθηκε να απαντήσει στο αν υπάρχει κάποια φωτογραφία της, που της αρέσει και θα ήθελε πολύ να ανεβάσει στα social media, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμα.

 

 

 

 

 

 

Η Μαρίνα δε δίστασε να απαντήσει με πράξεις, ποστάροντας δύο topless φωτογραφίες η μία δίπλα στην άλλη.

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.