Σάλος με παίκτη του Big Brother: Πάρτι με άγριο σ@ξ στη Μύκονο και φλερτ με συγκάτοικο στο σπίτι!

January 2, 2021


Σάλος επικρατεί με δηλώσεις παίκτη του Big Brother, ο οποίος έκανε αποκαλύψεις για μεγάλα πάρτι με άγριες ερωτiκές στιγμές στη Μύκονο, ενώ απάντησε για πιθανό φλερτ με συγκάτοικό του στο σπίτι του «Με…

...γάλου Αδελφού». Ο Γρηγόρης Τσεκούρας έκανε τη δική του εξομολόγηση και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τον συμπαίκτη του Θέμη Κανέλλο και αποκάλυψε τον λόγο που εκείνος τον αποκαλούσε «daddy», με την νικήτρια του ριάλιτι παράλληλα να σπαράζει καρδιές. Big Brother - Γρηγόρης...

Σάλος επικρατεί με δηλώσεις παίκτη του Big Brother, ο οποίος έκανε αποκαλύψεις για μεγάλα πάρτι με άγριες ερωτiκές στιγμές στη Μύκονο, ενώ απάντησε για πιθανό φλερτ με συγκάτοικό του στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας έκανε τη δική του εξομολόγηση και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τον συμπαίκτη του Θέμη Κανέλλο και αποκάλυψε τον λόγο που εκείνος τον αποκαλούσε «daddy», με την νικήτρια του ριάλιτι παράλληλα να σπαράζει καρδιές.

Big Brother Γρηγόρης Μύκονος

Big Brother – Γρηγόρης Τσεκούρας: Αποκαλύψεις για την ερωτiκή του ζωή και τον Θέμη

Έχεις ζήσει πολλά στη ζωή σου που μπορεί και να μην λέγονται δημόσια;

Ναι. Ναι, σίγουρα.

Και στο σeξουαλικό κομμάτι;

Ναι. Γενικά, πολλά. Θα σου πω ένα μόνο: Δούλευα σε εταιρεία με μεταφορικά και ασφάλεια και εργάστηκα κάποια στιγμή σε μία βίλα όπου γινόταν, ένα βράδυ, ένα μεγάλο πάρτι με swingers. Στη Μύκονο. Είδαν πολλά τα μάτια μου…

Γιατί ο Θέμης σε έλεγε «daddy»;

Ήταν ένα σeξουαλικό αστείο του Θέμη, που τον πάω με χίλια, το οποίο κράτησα. Θεωρώ πως ειπώθηκε επειδή ο Θέμης είναι 18 κι εγώ 32 χρόνων.

Τώρα που δεν είστε πια έγκλειστοι, αν ο Θέμης σε φλερτάρει πώς θα αντιδράσεις;

Θα τον πειράξω. Θα του κάνω πλάκα. Ο Θέμης είναι ένα παιδί που τον βλέπω σαν αδελφό μου και θέλω να τον έχω πάντα δίπλα μου.

Στημένο το Big Brother; Αποκάλυψη «βόμβα» για όσα έγιναν πραγματικά στο σπίτι

Μια αποκάλυψη «βόμβα» βρέθηκε στο φως σχετικά με όσα έγιναν πραγματικά στο σπίτι του Big Brother, με έναν εκ των παικτών να μιλά με λεπτομέρειες για το αν, τελικά, όλο το ριάλιτι ήταν στημένο.

Ο Θέμης Κανέλλος, μιλώντας σε δύο βίντεο για τις δικές του αλήθειες από όσα έζησε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», απάντησε σε «βροχή» ερωτήσεων, που του τέθηκαν και είχε ενδιαφέροντα πράγματα να πει για όλα τα γεγονότα, ενώ μία εξ αυτών τον υποχρέωνε στο να απαντήσει για το αν ήταν όλα στημένα, και δη οι τσακωμοί.

Big Brother: Η απάντηση του Θέμη για το αν ήταν στημένο

Ο Θέμης, τελικά, απάντησε ότι τίποτα δεν ήταν στημένο, αν και είχε περάσει από το μυαλό των παικτών να στήσουν τους τσακωμούς τους με διάφορους σκοπούς. Ο ίδιος τονίζει, ότι ήταν ένα ενδεχόμενο, που συζητήθηκε αρκετά μεταξύ των συγκατοίκων, αλλά τελικά αποφασίστηκε καθένας να βγάλει το δικό του χαρακτήρα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.