20χρονη Βουλγάρα δείχνει τα τραύματα που υπέστη από εμπόρους λευκής σαρκός στην χώρα της

January 2, 2021


Τραύματα: Η 20χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία έχει σε όλο της το σώμα μώλωπες και ουλές, επειδή την χτυπούσαν επανειλημμένα, αφού πρώτα την ανάγκαζαν να περπατάει στους δρόμους της Χάγης στην Ολλανδία….

... Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από έναν κοινωνικό λειτουργό από την Αυστρία για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την δυστυχία και τα δεινά των θυμάτων εμπορίας λευκής σαρκός. Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι η κοπέλα έχει σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα της συμπεριλαμβανωμένων...

Τραύματα: Η 20χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία έχει σε όλο της το σώμα μώλωπες και ουλές, επειδή την χτυπούσαν επανειλημμένα, αφού πρώτα την ανάγκαζαν να περπατάει στους δρόμους της Χάγης στην Ολλανδία. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από έναν κοινωνικό λειτουργό από την Αυστρία για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την δυστυχία και τα δεινά των θυμάτων εμπορίας λευκής σαρκός.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι η κοπέλα έχει σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα της συμπεριλαμβανωμένων ενός τραύματος στο κεφάλι και μιας τεράστιας ουλής στο στομάχι. Επίσης, τα χείλη, τα μάτια και η μύτη της είναι πολύ πρησμένα. Στις φωτογραφίες φαίνονται τα τραύματα που προκλήθηκαν σε μια κοπέλα από την Βουλγαρία που ήταν σκλάβα του σeξ και έμποροι την ανάγκαζαν να εκποpνεύεται.

Το σώμα της 20χρονης κοπέλας ήταν γεμάτο μώλωπες. Εδώ φαίνεται μια τεράστια ουλή στο στομάχι της. «Μια 20χρονη κοπέλα γνώρισε έναν νεαρό, ο οποίος της έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και ότι θα την πάει στην Ολλανδία.

Όταν έφτασε εκεί, συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να περπατάει στους δρόμους της Ολλανδίας μαζί με μια άλλη κοπέλα από την Βουλγαρία και άλλες 2 από την Νιγηρία. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι διεμφυλική ζούσε κλεισμένη σε μία τρώγλη σε άθλιες συνθήκες

Βουλγάρα τραύματα στο χέρι και στο λαιμό

Τραύματα: Η κοπέλα με το ξύλο αναγκάστηκε να εκποpνευτεί

Δεν ήθελε να το κάνει, αλλά με το ξύλο και άλλα εξαναγκαστικά μέσα την ανάγκασαν να εκποpνεύεται για 8 μήνες», ανέφερε ο Ρόμπερτ Σαϊπέκ, κοινωνικός λειτουργός από την Αυστρία, ο οποίος μετακόμισε στην Βουλγαρία μετά την συνταξιοδότησή του και άνοιξε ένα ειδικό κέντρο για να βοηθάει τα θύματα εμπορίας λευκής σαρκός.

«Σε μια επίσκεψή τους πίσω στην πατρίδα τους και οι 2 κοπέλες προσπάθησαν να δραπετεύσουν, αλλά μόνο η μια τα κατάφερε. Ο προαγωγός θύμωσε τόσο πολύ, που χτύπησε την άλλη κοπέλα τόσο πολύ, που παραλίγο να την σκοτώσει», συνεχίζει ο Ρόμπερτ.

Η κοπέλα είχε πολλά σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα συμπεριλαμβανωμένων ενός τραύματος στο κεφάλι και μιας τεράστιας ουλής στο στομάχι. Επίσης, τα χείλη, τα μάτια και η μύτη της είναι πολύ πρησμένα.

Αργότερα, πέταξαν την κοπέλα μπροστά από ένα νοσοκομείο. Οι προαγωγοί συνελήφθησαν και εξεπλάγησαν όταν έμαθαν ότι η κοπέλα ήταν ακόμα ζωντανή. Η κοπέλα τώρα βρίσκεται στο κέντρο του Σαϊπέκ και χρειάζεται ακόμα πολλές επεμβάσεις για να επανέλθει, αφού δεν υπάρχει ούτε ένα μέρος του σώματός της που να μην έχει επηρεαστεί.

Βουλγάρα τραύματα στο κεφάλι


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.