Flashback: Όταν η Αλιμπέρτη χόρευε και τραγουδούσε on camera με τη μητέρα της

January 2, 2021


Η Σοφία Αλιμπέρτη από την εφηβεία της ξεκίνησε να παίζει σε ταινίες. Η μητέρα της, Ζωή ήταν τραγουδίστρια και φίλη του Στάθη Ψάλτη και ήταν εκείνος η αφορμή που η Σοφία άρχισε να παίζει σε ταινίες.&nb…

...�Ενώ πρώτα ξέραμε τη ζωή μας, και είχαμε χαράξει ένα δρόμο, όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε, με παίρνουν και μου λένε να τις βοηθήσω, αλλά δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα. Όλοι περνάμε δύσκολα. Δούλευα δύο και τρεις δουλειές, σε εργοστάσιο και το βράδυ ως τραγουδίστρια,...

Η Σοφία Αλιμπέρτη από την εφηβεία της ξεκίνησε να παίζει σε ταινίες. Η μητέρα της, Ζωή ήταν τραγουδίστρια και φίλη του Στάθη Ψάλτη και ήταν εκείνος η αφορμή που η Σοφία άρχισε να παίζει σε ταινίες.

 

«Ενώ πρώτα ξέραμε τη ζωή μας, και είχαμε χαράξει ένα δρόμο, όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε, με παίρνουν και μου λένε να τις βοηθήσω, αλλά δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα. Όλοι περνάμε δύσκολα. Δούλευα δύο και τρεις δουλειές, σε εργοστάσιο και το βράδυ ως τραγουδίστρια, δεν γνώρισα παιδικά χρόνια. Ήμουν 18 και κάτι όταν ήρθε η Σοφία. Κάποια στιγμή που είχα εξαντληθεί, πήρε τα παιδιά μου η μητέρα μου στην Κέρκυρα. Στερήθηκα την οικογένεια στη ζωή μου, δεν υπήρχε ο άντρας, το στήριγμα του σπιτιού, χώρισα χωρίς να έχει σαραντίσει ο γιός μου, και βρέθηκα με δυο παιδιά μόνα του να τα μεγαλώνω, για αυτό και είμαι μόνη μου.

 

Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχάσει, δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά του. Η ζωή αυτή είναι όλο φαρμάκια, δεν έχω ούτε παρέες ούτε τίποτα. Είμαι τελείως μόνη μου», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η μητέρα της ηθοποιού.

 

Μία όμορφη στιγμή ήταν όταν μαμά και κόρη βρέθηκαν στο πλατό και χόρεψαν και τραγούδησαν. Η Σοφία Αλιμπέρτη είχε καλέσει τη μητέρα της σε εκπομπή που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.