Ομηρία στο κέντρο της Αθήνας: Φόβοι της ΕΛΑΣ για έκρηξη – Αυτός είναι ο δράστης που απειλεί τη γυναίκα

January 1, 2022


Με την αγωνία να κορυφώνεται για τη νεαρή Βουλγάρα που κρατάει όμηρο ο πρώην σύντροφος της στο κέντρο της Αθήνας, η αδερφή της, με σπαστά ελληνικά, προσπάθησε να εξηγήσει στους δημοσιογράφους τι είχε …

...προηγηθεί.Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Έκρηξη έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου στον Σταθμό ΛαρίσηςΤο χρονικό του "θρίλερ"Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς άνδρας φέρεται να κρατά όμηρο και να απειλεί την κοπέλα του στο κέντρο της Αθήνας.Στο σημείο σπεύδει...

Με την αγωνία να κορυφώνεται για τη νεαρή Βουλγάρα που κρατάει όμηρο ο πρώην σύντροφος της στο κέντρο της Αθήνας, η αδερφή της, με σπαστά ελληνικά, προσπάθησε να εξηγήσει στους δημοσιογράφους τι είχε προηγηθεί.

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Έκρηξη έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου στον Σταθμό Λαρίσης

Το χρονικό του “θρίλερ”

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς άνδρας φέρεται να κρατά όμηρο και να απειλεί την κοπέλα του στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο σπεύδει διαπραγματευτής, ενώ ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας απειλεί να τινάξει την πολυκατοικία κρατώντας φιάλη υγραερίου.

ομηρια-κεντρο-αθηνασ

Το περιστατικό διαδραματίζεται επί της οδού Αλκιβιάδου και υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ.
Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση.

Ο δράστης είναι αλλοδαπός και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής.

Η γυναίκα που ενημέρωσε τις Αρχές είναι η αδερφή του θύματος και περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα διαδραματίστηκαν.

ομηρια-κεντρο-αθηνασ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.