Βίαιος παππούς κακοποιούσε χρόνια την εγγονή του και η κοπέλα έφτασε να ζυγίζει 16 κιλά

January 1, 2021


Κακοποίηση: Μια γυναίκα από την Ιαπωνία λέει ότι κακοποιούνταν για χρόνια από τον παππού της και τώρα μοιράζεται φωτογραφίες της από τότε που ζύγιζε μόλις 16,8 κιλά. Σε μια σειρά από δημοσιεύσεις στο …

...Twitter, αποκάλυψε πως ο παππούς της δεν της έδινε φαγητό και την κακοποιούσε σωματικά όταν την έπιανε να τρώει. Οι φωτογραφίες που τράβηξε λίγο πριν νοσηλευτεί πριν από δέκα χρόνια, δείχνουν τη γυναίκα από το Κιότο να φαίνεται υπερβολικά λεπτή με τα κόκαλά της να προεξέχουν από...

Κακοποίηση: Μια γυναίκα από την Ιαπωνία λέει ότι κακοποιούνταν για χρόνια από τον παππού της και τώρα μοιράζεται φωτογραφίες της από τότε που ζύγιζε μόλις 16,8 κιλά. Σε μια σειρά από δημοσιεύσεις στο Twitter, αποκάλυψε πως ο παππούς της δεν της έδινε φαγητό και την κακοποιούσε σωματικά όταν την έπιανε να τρώει.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε λίγο πριν νοσηλευτεί πριν από δέκα χρόνια, δείχνουν τη γυναίκα από το Κιότο να φαίνεται υπερβολικά λεπτή με τα κόκαλά της να προεξέχουν από το δέρμα της. Η γυναίκα περιέγραψε πως, όταν ζούσε υπό την προστασία του παππού της πριν από δέκα χρόνια, ο ηλικιωμένος την κακοποιούσε επανειλημμένα.

Ισχυρίστηκε σε μία δημοσίευση στο Twitter ότι ο βίαιος παππούς της «απαγόρευε να τρώει» και πως τη «χτυπούσε στην κοιλιά» ή την ωθούσε να φτύσει το φαγητό της όταν την έπιανε να τρώει κρυφά. Η σωματική κακοποίηση, όπως είπε, της προκαλούσε εμετό. Η κοπέλα κατέληξε να ζυγίζει μόλις 16,8 κιλά.

Παράλληλα διαβάστε για άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό που ήρθε στη δημοσιότητα με γυναίκα που βιάστηκε και στο τέλος ο δράστης της έλιωσε το κεφάλι με σφυρί.

Κακοποίηση: Τι ανέφερεν στα social media

Στις δημοσιεύσεις της στα social media παρότρυνε όσους πάσχουν από παρόμοιες καταστάσεις ή διατροφικές διαταραχές να μην περιμένουν, λέγοντας ότι πρέπει να «ζητήσουν βοήθεια πριν να είναι πολύ αργά».

Όταν τελικά διασώθηκε, οι ειδικοί της είπαν ότι ήταν μόλις «δέκα λεπτά πριν από το θάνατο». Τώρα, δέκα χρόνια αργότερα λέει ότι έχει ανακάμψει από τη δοκιμασία της και έχει ένα υγιές βάρος. Η γυναίκα δεν έχει αποκαλύψει εάν έχουν κατατεθεί κατηγορίες εναντίον του παππού της ή άλλων μελών της οικογένειάς της.

Κακοποίηση κοπέλας από τον παππού της

Φρίκη στη Βραζιλία: Γυναίκα ζούσε ως σκλάβα επί 40 χρόνια

Μια γυναίκα στη Βραζιλία, η οποία στην ηλικία των 8 ετών δόθηκε από τους φτωχούς γονείς της σε μια εύπορη οικογένεια για να τη μεγαλώσει και εξαναγκάστηκε σε δουλεία και γάμο, ελευθερώθηκε μετά από σχεδόν 40 χρόνια. Επίσης, σοκ προκαλεί η είδηση από τη Βραζιλία πως μία 33χρονη μητέρα στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της, επειδή αγανάκτησε που έπαιζε συνέχεια με το κινητό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, η 46χρονη σήμερα γυναίκα βρέθηκε να ζει σε ένα μικρό δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα στο Patos de Minas, στη νοτιοανατολική πολιτεία του Minas Gerais. Είχε εργαστεί για την οικογένεια που την «υιοθέτησε» για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τους επιθεωρητές εργασίας.

Το θύμα παραδόθηκε ως παιδί από τους άπορους γονείς της σε καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Patos de Minas, Unipam, και μεγάλωσε από τη μητέρα του, ανέφεραν οι επιθεωρητές. «Της έδωσαν το φαγητό όταν ήταν πεινασμένη, αλλά όλα τα άλλα δικαιώματα της αφαιρέθηκαν», δήλωσε ο Humberto Camasmie, επιθεωρητής που είναι υπεύθυνος για τη διάσωση, στο Ίδρυμα Thomson Reuters.

 Γυναίκα ζούσε ως σκλάβα επί 40 χρόνια στη Βραζιλία

Βραζιλία: Την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες

Τις αρχές ειδοποίησαν οι γείτονες, αφού έλαβαν σημειώσεις από την 46χρονη που τους ζητούσαν να αγοράσουν τρόφιμα και προϊόντα υγιεινής, καθώς δεν είχε χρήματα, σύμφωνα με τους επιθεωρητές εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, η γυναίκα αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν ηλικιωμένο συγγενή της οικογένειας, ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή του μετά το θάνατό του, ανέφεραν οι αρχές.
Μετά τη διάσωσή της στα τέλη Νοεμβρίου, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε καταφύγιο όπου την βοηθούν ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί.

Σύμφωνα με ένας από τους επιθεωρητές η 46χρονη δεν ήξερε τι ήταν ο ελάχιστος μισθός. «Τώρα μαθαίνει πώς να χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα. Ξέρει ότι κάθε μήνα θα λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό (από τη σύνταξη)», κατέληξε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.