Αποκάλυψη! Σκορδά-Αθανασιάδης: Η απόφαση που πήραν πριν τον γάμο τους – Τι συμβαίνει με την κρυφή εγκυμοσύνη της Φαίης;

November 7, 2026


Ο γάμος μετατέθηκε, αλλά η κοινή τους ζωή έχει ήδη ξεκινήσει. Η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης συγκατοικούν εδώ και ενάμιση χρόνο, ενώ η παρουσιάστρια εξήγησε γιατί δεν πραγματοποιήθηκε η τελετή που σχεδίαζαν για τα τέλη Αυγούστου. Παράλληλα, οι πληροφορίες για την κατοικία τους στο Παλαιό Ψυχικό συνοδεύονται από φήμες περί εγκυμοσύνης, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί δημόσια.Η Φαίη Σκο…

Ο γάμος μετατέθηκε, αλλά η κοινή τους ζωή έχει ήδη ξεκινήσει. Η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης συγκατοικούν εδώ και ενάμιση χρόνο, ενώ η παρουσιάστρια εξήγησε γιατί δεν πραγματοποιήθηκε η τελετή που σχεδίαζαν για τα τέλη Αυγούστου. Παράλληλα, οι πληροφορίες για την κατοικία τους στο Παλαιό Ψυχικό συνοδεύονται από φήμες περί εγκυμοσύνης, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί δημόσια.

Η Φαίη Σκορδά σχεδιάζει το επόμενο βήμα με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη, διατηρώντας τη διακριτικότητα με την οποία έχουν επιλέξει να ζουν τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια.

Παρότι συνήθως αποφεύγει τις εκτενείς αναφορές στην προσωπική της ζωή, το τελευταίο διάστημα έχει μοιραστεί περισσότερα για τον σύντροφό της και για όσα επιθυμούν να κάνουν μαζί.

Στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους, στη συγκατοίκηση και στην προετοιμασία του γάμου. Μέσα από τις απαντήσεις της έγινε γνωστό ότι η τελετή επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί το περασμένο καλοκαίρι.

Ο προγραμματισμός, ωστόσο, άλλαξε. Οι υποχρεώσεις της παρουσιάστριας δεν της άφησαν τον χρόνο που ήθελε για να οργανώσει αυτή την ημέρα και να την απολαύσει χωρίς βιασύνη.

Γιατί μετατέθηκε ο γάμος τους

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά, η σχέση της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη μετρά περίπου πέντε χρόνια. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μάλιστα, έχουν επιλέξει να μένουν μαζί, διαμορφώνοντας τη δική τους καθημερινότητα.

Η συγκατοίκηση αποτέλεσε σημαντικό βήμα, καθώς ο σύντροφός της βρίσκεται πλέον και στην καθημερινή ζωή των δύο γιων της, του Γιάννη και του Δημήτρη. Η ίδια έχει περιγράψει με τρυφερότητα τη σχέση που έχουν αναπτύξει, μιλώντας για την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους.

Η αρχική σκέψη του ζευγαριού ήταν να παντρευτεί στα τέλη Αυγούστου του 2026. Οι προσωπικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, όμως, δεν επέτρεψαν στην παρουσιάστρια να αφιερώσει στην προετοιμασία τον χρόνο που επιθυμούσε.

Ο γάμος εξακολουθεί να βρίσκεται στα σχέδιά τους, με την ίδια να έχει εκφράσει την επιθυμία να πραγματοποιηθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

«Θέλω να το χαρώ, δεν θέλω να είναι σαν υποχρέωση», είχε εξηγήσει χαρακτηριστικά.

Στις προθέσεις της δεν βρίσκεται μια πολυπληθής, εντυπωσιακή τελετή. Αντίθετα, επιθυμεί να έχει κοντά της έναν πολύ στενό κύκλο ανθρώπων και, στη συνέχεια, να γιορτάσει με αγαπημένους φίλους.

Ιδιαίτερη σημασία έχει για εκείνη και το ίδιο το μυστήριο, καθώς έχει μιλήσει για τη θέση που κατέχει η πίστη στη ζωή της. Γι’ αυτό θέλει να προσεγγίσει την ημέρα του γάμου με ηρεμία και προσωπική χαρά.

Με βάση όσα δήλωσε, η μετάθεση της ημερομηνίας αποδίδεται στον περιορισμένο χρόνο για την οργάνωση. Δεν ανέφερε ότι συνδέεται με κάποιο πρόβλημα στη σχέση της.

Η κατοικία στο Παλαιό Ψυχικό και η συγκατοίκηση

Μαζί με τις προετοιμασίες για τον γάμο, το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και οι πληροφορίες για το σπίτι του ζευγαριού στο Παλαιό Ψυχικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι δυο τους έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη περιοχή για την κοινή τους ζωή, αναζητώντας την ησυχία και την ιδιωτικότητα που επιθυμούν για την οικογένειά τους.

Παράλληλα, φέρονται να πραγματοποιούν εργασίες ανακαίνισης στην κατοικία, ώστε οι χώροι να διαμορφωθούν με βάση τις ανάγκες τους. Πρόκειται για πληροφορίες που αφορούν την προετοιμασία του σπιτιού και συμπληρώνουν την εικόνα της κοινής καθημερινότητας που έχει περιγράψει η παρουσιάστρια.

Άλλωστε, η συγκατοίκηση έχει προηγηθεί του γάμου. Η απόφασή τους να ζουν κάτω από την ίδια στέγη τούς έδωσε τη δυνατότητα να οργανώσουν τη ζωή τους μαζί, χωρίς να περιμένουν την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης εξακολουθεί να αποφεύγει τη δημόσια έκθεση. Μέσα από τις αναφορές της Φαίης Σκορδά, ωστόσο, προκύπτει ότι έχει αναπτύξει στενή σχέση με τα παιδιά της και συμμετέχει στην οικογενειακή καθημερινότητα.

Η παρουσιάστρια έχει σταθεί στο καλό κλίμα που υπάρχει στο σπίτι και στην άνεση που νιώθουν μεταξύ τους, στοιχεία που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την ίδια.

Τι ισχύει για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Πέρα από τον γάμο και την κατοικία τους, κατά καιρούς επανέρχονται δημοσιεύματα για το ενδεχόμενο η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης να αποκτήσουν παιδί.

Οι σχετικές συζητήσεις έχουν τροφοδοτήσει σενάρια ακόμη και για τον λόγο που άλλαξε ο αρχικός προγραμματισμός της τελετής. Ωστόσο, δεν υπάρχει δημόσια επιβεβαίωση εγκυμοσύνης και οι συγκεκριμένες αναφορές δεν μπορούν να παρουσιαστούν ως δεδομένο.

Η ίδια η παρουσιάστρια, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, έδωσε διαφορετική εξήγηση για τη μετάθεση του γάμου: τις πολλές υποχρεώσεις της και την έλλειψη χρόνου για να τον προετοιμάσει όπως επιθυμεί.

Επομένως, από τις δηλώσεις της δεν τεκμηριώνεται σύνδεση ανάμεσα στην αλλαγή ημερομηνίας και σε πιθανή εγκυμοσύνη. Ούτε η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί, όπως περιγράφεται σε δημοσιεύματα, ισοδυναμεί με ανακοίνωση ότι περιμένει μωρό.

Αυτό που έχει μοιραστεί δημόσια αφορά τη ζωή με τον σύντροφό της, τη σχέση του με τους δύο γιους της και την πρόθεσή τους να παντρευτούν. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη δεν έχει υπάρξει αντίστοιχη επιβεβαίωση από την ίδια.

Τι την κέρδισε στον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

Η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τη συστηματική προβολή, τις συχνές κοινές εμφανίσεις και τις συνεχείς αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Όταν η παρουσιάστρια αποφάσισε να μιλήσει για εκείνον, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που την έκαναν να τον ερωτευτεί. Ξεχώρισε την παιδικότητά του, αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει όσα έχουν σημασία.

Έχει επίσης εκφραστεί με θαυμασμό για την καλλιέργεια και τις γνώσεις του, περιγράφοντάς τον ως έναν άνθρωπο από τον οποίο μαθαίνει πράγματα. Αυτά είναι τα στοιχεία στα οποία επιλέγει να στέκεται όταν αναφέρεται δημόσια στον σύντροφό της.

Η διακριτικότητα παραμένει κοινή τους επιλογή και στον σχεδιασμό του γάμου. Η Φαίη Σκορδά επιθυμεί να χαρεί την προετοιμασία και την τελετή, έχοντας δίπλα της τους ανθρώπους που αγαπά, χωρίς να αισθάνεται ότι πρέπει να ανταποκριθεί σε μια ακόμη υποχρέωση.

Η ημερομηνία μπορεί να μετατέθηκε, όμως η συγκατοίκηση και τα σχέδιά τους για το σπίτι έχουν ήδη διαμορφώσει την κοινή τους ζωή. Όσο για τα σενάρια εγκυμοσύνης, παραμένουν ανεπιβεβαίωτα, χωρίς δημόσια ανακοίνωση από το ζευγάρι.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.