«Βόμβα» Καλλιακμάνη για τον νεκρό αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο: «Δεν είναι αυτοκτονία. Ούτε παθολογικά τα αίτια»

August 13, 2026


«Βόμβα» Καλλιακμάνη για τον νεκρό αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο: «Δεν είναι αυτοκτονία, ούτε παθολογικά τα αίτια»Το κλειδωμένο υπηρεσιακό όχημα, το μπουκάλι τζιν και οι κρίσιμες απαντήσεις που περιμένουν οι Αρχές«Όλα είναι στο κάδρο», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης για τον μυστηριώδη θάνατο του 38χρονου αστυνομικού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε υπηρεσιακό όχημα σε πάρκινγκ στον Άγιο Δημήτριο…

«Βόμβα» Καλλιακμάνη για τον νεκρό αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο: «Δεν είναι αυτοκτονία, ούτε παθολογικά τα αίτια»

Το κλειδωμένο υπηρεσιακό όχημα, το μπουκάλι τζιν και οι κρίσιμες απαντήσεις που περιμένουν οι Αρχές

«Όλα είναι στο κάδρο», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης για τον μυστηριώδη θάνατο του 38χρονου αστυνομικού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε υπηρεσιακό όχημα σε πάρκινγκ στον Άγιο Δημήτριο. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν ούτε το σενάριο της αυτοκτονίας ούτε εκείνο του αιφνίδιου παθολογικού θανάτου.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε αναλυτικά στα στοιχεία της υπόθεσης και υπογράμμισε ότι η έρευνα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Οι Αρχές περιμένουν κρίσιμες απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις και την ανάλυση του υλικού που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, όπως επισήμανε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Το κλειδωμένο αυτοκίνητο και το μεγάλο ερώτημα

Ο 38χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών Αθηνών, βρέθηκε στη θέση του οδηγού μέσα στο υπηρεσιακό όχημα, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Το κινητό του τηλέφωνο βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο και το στίγμα της συσκευής ήταν εκείνο που οδήγησε τους συναδέλφους του στο πάρκινγκ του Αγίου Δημητρίου.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι το όχημα βρέθηκε κλειδωμένο, εκτιμώντας ότι πιθανότατα ο ίδιος ο 38χρονος είχε κλειδώσει τις πόρτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.