Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για την δίκη της Τούνη

November 12, 2025


Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για την δίκη της Τούνη
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);
v.self !== v.top && (v.frameElement.style.cssText = “width:0px!important;height:…

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για την δίκη της Τούνη

«Μαθαίνω ότι ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση…».

Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε άλλη μία δίκη για την υπόθεση revenge porn της Ιωάννας Τούνη, η οποία μετά από αρκετές ώρες πήρε αναβολή. Σε αυτή, αυτή τη φορά, παρευρέθηκαν και οι δύο κατηγορούμενοι και ακούστηκε η κατάθεση της Influencer, όπου εξομολογούνταν όσα έχει περάσει όλο αυτό το διάστημα, από την ημέρα που έμαθε πως διέρρευσαν οι προσωπικές της στιγμές.

Το επόμενο πρωί, σήμερα, Τρίτη 11 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μεταφέρει κάποιες πληροφορίες σχετικά με όσα συνέβησαν στη δίκη, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, ενώ δημοσιογράφος στη συνέχεια αποκάλυψε και τα ονόματα δύο εκ των προσώπων που θα καταθέσουν την επόμενη φορά.

Τι συνέβη στη δίκη revenge porn της Ιωάννας Τούνη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.