Αμφιλοχία: Σπαραγμός στην κηδεία της 51χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε από τον κουμπάρο της

June 26, 2025


Σκηνές απέραντου πένθους εκτυλίχθηκαν στην Αμφιλοχία, όπου συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι αποχαιρέτησαν την 51χρονη μητέρα τριών παιδιών, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον κουμπάρο της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του. Η τραγική αυτή υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σκηνές απέραντου πένθους εκτυλίχθηκαν στην Αμφιλοχία, όπου συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι αποχαιρέτησαν την 51χρονη μητέρα τριών παιδιών, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον κουμπάρο της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του. Η τραγική αυτή υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Θλίψη στην κηδεία της 51χρονης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.