Η Μαρία Παναγοπούλου, σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα επί 32 χρόνια, μοιράστηκε ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα στον απόηχο της κηδείας του δημοσιογράφου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη 17 Δεκεμβρίου σε ηλικία 79 ετών.Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ένας από τους πιο αγαπητούς δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης, έδωσε με θάρρος τις μάχες του με διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ η σύζυγός του στάθηκε δ…
Η Μαρία Παναγοπούλου, σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα επί 32 χρόνια, μοιράστηκε ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα στον απόηχο της κηδείας του δημοσιογράφου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη 17 Δεκεμβρίου σε ηλικία 79 ετών.
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ένας από τους πιο αγαπητούς δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης, έδωσε με θάρρος τις μάχες του με διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ η σύζυγός του στάθηκε δίπλα του μέχρι το τέλος. Η Μαρία Παναγοπούλου και ο γιος τους, Κωνσταντίνος, αντιμετώπισαν την απώλειά του με αξιοπρέπεια και δύναμη στο τελευταίο «αντίο» την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.
Δείτε επίσης: Κώστας Χαρδαβέλλας – Μαρία Παναγοπούλου: Ο γάμος χωρίς μονόπετρο, η μάχη με τον καρκίνο και το μεγαλείο ψυχής
Η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα στέλνει νέο μήνυμα μετά την κηδεία του δημοσιογράφου
Σε μια τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρία Παναγοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία από μια ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και έγραψε:
«Ο Κωνσταντίνος κι εγώ σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό που δείξατε στο “τελευταίο ρεπορτάζ” του Κώστα. Εσείς που βρεθήκατε κοντά μας στην εκκλησία, εσείς που μας συνοδεύσατε στην τελευταία του κατοικία, εσείς που είστε συνεχώς δίπλα μας με μηνύματα και τηλεφωνήματα… μας ζεσταίνετε τις καρδιές.
Δεν θα καταφέρουμε άμεσα να επικοινωνήσουμε με όλους, γιατί έχουμε ανάγκη για λίγο τη σιωπή, αλλά να είστε σίγουροι ότι η συμπαράσταση σας είναι πολύτιμη. Να περάσετε καλά Χριστούγεννα και στη μνήμη του Κώστα να κάνετε ακόμη πιο σφιχτές αγκαλιές στους δικούς σας ανθρώπους, όπως έκανε κι εκείνος μέχρι την τελευταία στιγμή. Σας ευχαριστούμε».
Η απώλεια του Κώστα Χαρδαβέλλα αφήνει πίσω της ένα κενό στη δημοσιογραφία και τις καρδιές όσων τον αγάπησαν. O γιος του, Κωνσταντίνος, δήλωσε ωστόσο: «Θεωρώ θα ήθελε σήμερα να μην είναι μια μέρα στεναχώριας. Θα εκτιμούσε τον τρόπο που έχετε καλύψει το γεγονός Ευχαριστούμε και ξέρω ότι μας βλέπει. Τον έδωσε τον αγώνα δυο φορές, τον κέρδισε, αυτό που τον νίκησε ήταν το μετά αλλά η ημέρα δεν είναι για να συζητήσουμε τα στενάχωρα αλλά να θυμηθούμε τα καλά και τους λόγους για τον οποίο ο καθένας ήταν σημαντικός στη ζωή του».
Δείτε και αυτά