Το βράδυ της Πέμπτης ένας άνδρας στην περιοχή των Χανίων και πιο συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή του Κουμ Καπί, χωρίς καμία προφανή αιτία, επιτέθηκε σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, χτυπώντας την και ρίχνοντάς την στο έδαφος. Η γυναίκα, φοβισμένη, με την βοήθεια των περαστικών σηκώθηκε χτυπημένη και εγκατέλειψε αμέσως τον χώρο. Ωστόσο, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση από τους περαστικούς και έντονη αντ…
Το βράδυ της Πέμπτης ένας άνδρας στην περιοχή των Χανίων και πιο συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή του Κουμ Καπί, χωρίς καμία προφανή αιτία, επιτέθηκε σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, χτυπώντας την και ρίχνοντάς την στο έδαφος. Η γυναίκα, φοβισμένη, με την βοήθεια των περαστικών σηκώθηκε χτυπημένη και εγκατέλειψε αμέσως τον χώρο. Ωστόσο, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση από τους περαστικούς και έντονη αντίδραση από τους παρευρισκόμενους.
Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση, έτρεξε προς την παραλιακή περιοχή για να κρυφτεί στην βραχώδη περιοχή και βγάζοντας τα ρούχα του, προσπάθησε να υποδυθεί τον κολυμβητή, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Για κακή του τύχη όμως, την ώρα του συμβάντος και καθώς ο δράστης έτρεχε και προσπαθούσε να κρυφτεί, περνούσε από εκείνο το σημείο ο γνωστός Χανιώτης πυγμάχος Μανώλης Σαρικάκης, μαζί με τους αθλούμενούς του, όπως αναφέρει το ufight.gr.
Εν παρουσία πολλών ανθρώπων ο Μανώλης Σαρικάκης έτρεξε, πρόλαβε τον δράστη και προσπάθησε αρχικά, με ήπιο λεκτικό τρόπο, να τον συνετίσει και να τον καθυστερήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία, την οποία είχαν καλέσει περαστικοί παρόντες στο συμβάν. Ο δράστης, προσπαθώντας να τρομάξει και να αποφύγει τον Χανιώτη πυγμάχο, του επιτέθηκε πρώτα λεκτικά, βρίζοντας και φτύνοντας τον, και στη συνέχεια πετώντας του πέτρες.
Τέλος, πηγαίνοντας κατά πάνω του προσπάθησε να τον χτυπήσει με τα χέρια του νομίζοντας ότι έτσι θα τον φοβίσει και θα τον απομακρύνει. Όμως, για κακή του τύχη ο δράστης “βρήκε το δάσκαλο του” , ο Χανιώτης πυγμάχος δεν έκανε βήμα πίσω. Κινούμενος κατά πάνω του, λέγοντας την ιδιότητα του αμύνθηκε γρήγορα στα χτυπήματα και ανταπέδωσε στην επίθεση με δύο ελαφριά χτυπήματα κάνοντας τον δράστη να πέσει στο έδαφος και κρατώντας τον ύστερα κάτω τον ακινητοποίησε άμεσα.
Στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 30 άτομα από περαστικούς, μεταξύ των οποίων ήταν και ηλικιωμένοι-ες κάτοικοι τις περιοχής , οι οποίοι συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τον Χανιώτη πυγμάχο για την άμεση επέμβασή του, καθώς και τις αστυνομικές αρχές. Όταν κατέφθασε η αστυνομία, με άμεσες κινήσεις και εξαιρετικό επαγγελματισμό, προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.
Αυτός έστειλε τον 36χρονο Θάνο στην εντατική: Αλβανός πυγμάχος ο δράστης του ξυλοδαρμού, τον έπιασαν οι Αρχές
Στις αστυνομικές αρχές παρουσιάστηκε ο 22χρονος πυγμάχος που έστειλε στην εντατική τον 36χρονο στην Ελευσίνα, την προηγούμενη Παρασκευή.
Ο 22χρονος πυγμάχος, με καταγωγή από την Αλβανία, οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα όταν ο 36χρονος, ο οποίος ήταν πεζός και κινδύνεψε από το αυτοκίνητο του πυγμάχου, του έκανε λεκτική παρατήρηση. Ο νεαρός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του 36χρονου Θάνου τον έστειλε στην εντατική, όπου παλεύει για τη ζωή του.
Ο 36χρονος Θάνος Αδάμ βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Αττικόν με εκτεταμένα αιματώματα στο κεφάλι.
«Δεν τον αναζητά κανείς, είναι ένα παιδί 22 ετών και δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του, ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Είχε προηγηθεί μία λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους νωρίτερα. Δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη. Δεν έπρεπε να απαντήσει στο χτύπημα που δέχτηκε», υποστηρίζει η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή μιλώντας στην εκπομπή T-Life, η οποία είχε το αποκλειστικό θέμα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 36χρονος Θάνος είχε βγει για ένα ποτό και κατέληξε να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική.
Δείτε και αυτά