Λίγες ημέρες αφότου έκλεισε η εκπομπή της στον ALPHA, T-live (δείτε εδώ την συγκίνησή της στην έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της), η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε τις διακοπές της έχοντας στο πλευρό της το άλλο της μισό, τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.Η παρουσιάστρια του ALPHA, λοιπόν, άρχισε να οργώνει τα ελληνικά νησιά με έναρξη το όμορφο και άγνωστο – σε αρκετούς – νησί του Ιονίου, Κασ…
Λίγες ημέρες αφότου έκλεισε η εκπομπή της στον ALPHA, T-live (δείτε εδώ την συγκίνησή της στην έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της), η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε τις διακοπές της έχοντας στο πλευρό της το άλλο της μισό, τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.
Η παρουσιάστρια του ALPHA, λοιπόν, άρχισε να οργώνει τα ελληνικά νησιά με έναρξη το όμορφο και άγνωστο – σε αρκετούς – νησί του Ιονίου, Καστό. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μάλιστα, μοιράστηκε το πρώτο στιγμιότυπο από το συγκεκριμένο τους ταξίδι.
Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου
Εκείνη πάνω στο σκάφος, χαμογελαστή ενώ ο ήλιος φωτίζει το πρόσωπό της.
Αξίζει να σημειωθεί πως, οι δυο τους είναι φανατικοί των διακοπών με σκάφος. Κάθε καλοκαίρι κάνουν tour στα νησιά, με προτίμηση το Ιόνιο που τον Αύγουστο έχει πιο ήρεμα νερά από το Αιγαίο.
Το αγαπημένο ζευγάρι, που μετρά 28 χρόνια γάμου, μάλιστα πέρσι γιόρτασε τα γενέθλια του μεγάλου γιου του Νίκου Ευαγγελάτου στο σκάφος τους.
Δεν ανανέωσε με τον ALPHA
Σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο ALPHA θέλει από την επόμενη σεζόν να αναπτύξει το ψυχαγωγικό του προφίλ από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Η συνεργασία τους παραμένει άριστη με την Τατιάνα απλά το θέμα είναι ότι αλλάζει ο σταθμός.
Όσον αφορά την τηλεοπτική πορεία της παρουσιάστριας, να αναφέρουμε πως ήδη έχει δεχτεί προτάσεις από άλλα κανάλια που την διεκδικούν. Οπότε από την άλλη χρονιά θα την δούμε σε άλλο κανάλι.
Το κενό που αφήνει πίσω της, ο σταθμός προσπαθεί να το αναπληρώσει και ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει πως σκοπεύει να επιστρέφει στην τηλεόραση.
Δείτε και αυτά