Survivor All Star: Έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας με Γκότση και Μπόγδανο – «Εσείς κάθεστε και εγώ…»

February 6, 2023


Survivor All Star: Μεγάλη ένταση στην καλύβα των Μαχητών με τον έξαλλο Τάκη Καραγκούνια να διαμαρτύρεται έντονα ότι οι συμπαίκτες του δεν τον βοηθούν με τις εργασίες και πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Γκότσης και ο Μπόγδανος.Έντονα παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες των Μπλε πως δεν κάνουν δουλειές στην καλύβα, εξέφρασε ο Τάκης Καραγκούνιας. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς απ…

...οχώρηση αυτή την εβδομάδα.Εμφανώς εκνευρισμένος ο Τάκης είπε ότι «δεν γίνεται να κουβαλάω εγώ ξύλα και οι άλλοι να κάθονται» αναφερόμενος όπως εξήγησε στη συνέχεια στον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση.Εκείνοι ενοχλήθηκαν από τα σχόλια του Τάκη και του απάντησαν πως πάντα...

Survivor All Star: Μεγάλη ένταση στην καλύβα των Μαχητών με τον έξαλλο Τάκη Καραγκούνια να διαμαρτύρεται έντονα ότι οι συμπαίκτες του δεν τον βοηθούν με τις εργασίες και πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Γκότσης και ο Μπόγδανος.

Έντονα παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες των Μπλε πως δεν κάνουν δουλειές στην καλύβα, εξέφρασε ο Τάκης Καραγκούνιας. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Τάκης είπε ότι «δεν γίνεται να κουβαλάω εγώ ξύλα και οι άλλοι να κάθονται» αναφερόμενος όπως εξήγησε στη συνέχεια στον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση.

Εκείνοι ενοχλήθηκαν από τα σχόλια του Τάκη και του απάντησαν πως πάντα βοηθούν όταν υπάρχει ανάγκη στην καλύβα.

«Άμα μου λεγες να βοηθήσω δεν θα ερχοόουν;» λέει ο Μπόγδανος με τον Τάκη να επιμένει πως μάζευε ξύλα μόνος του. Οι τόνοι ανέβηκαν αλλά οι παίκτες τα βρήκαν μετά από λίγο με τον Τάκη Καραγκούνια να ζητά συγγνώμη.

Πάντως είναι προφανές ότι το κλίμα έχει «χαλάσει» στη μπλε καλύβα κι ενώ οι Μαχητές μετρούν 5 σερί ήττες στα αγωνίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.