Την ώρα που παντρευόταν άκουσε μια φωνή πίσω της – Όταν γύρισε να πίσω της και είδε ποιος ήταν πάγωσε

July 3, 2022


Ενώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν, μια φωνή διέκοψε την τελετή…. Όταν η νύφη γύρισε και είδε ποιος ήταν, της κόπηκαν τα γόνατα!Η ημέρα του γάμου μας υποτίθεται ότι είναι τέλεια από κάθε άποψη. Από τα …

...λουλούδια μέχρι την μουσική που παίζει καθώς φτάνουμε στην εκκλησία, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί μήνες πριν! Οι καλεσμένοι στον γάμο του Neil και την Tricia είχαν τον δικό τους σχέδιο και τους έκαναν όλους να δακρύσουν από συγκίνηση.Μόλις είπαν τους όρκους τους οι νεόνυμφοι,...

Ενώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν, μια φωνή διέκοψε την τελετή…. Όταν η νύφη γύρισε και είδε ποιος ήταν, της κόπηκαν τα γόνατα!

Η ημέρα του γάμου μας υποτίθεται ότι είναι τέλεια από κάθε άποψη. Από τα λουλούδια μέχρι την μουσική που παίζει καθώς φτάνουμε στην εκκλησία, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί μήνες πριν! Οι καλεσμένοι στον γάμο του Neil και την Tricia είχαν τον δικό τους σχέδιο και τους έκαναν όλους να δακρύσουν από συγκίνηση.

Μόλις είπαν τους όρκους τους οι νεόνυμφοι, μια μικρή φωνή ακούστηκε από τα καθίσματα στο βάθος. Δεν ήταν κάποιος ενάντια στην ένωση τους – ήταν η αρχή ενός συναρπαστικού flash mob. Αυτό το flash mob όμως ακολούθησε το στιλ του γάμου και οι καλεσμένοι τραγούδησαν το “How Great Art Thou”. Η ερμηνεία τους πραγματικά εξέπληξε τους πάντες, αλλά η Tricia ξέσπασε σε κλάματα. Είναι μια έκπληξη που κανείς δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ποτέ!

Το “How Great Art Thou” έχει τραγουδηθεί από χιλιάδες ταλαντούχους καλλιτέχνες, αλλά καμιά από αυτές τις ερμηνείες δεν συγκρίνεται με αυτή! Οι πιο αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι τους ένωσαν τις δυνάμεις τους και τους χάρισαν μια έκπληξη τόσο συγκινητική αλλά και πολύ καλά μελετημένη. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια είχε μεγάλη επίδραση στην νύφη, τον γαμπρό και τους υπόλοιπους καλεσμένους! Ωστόσο ένας ακόμα γάμος που είχε συγκινήσει τους πάντες είναι και αυτού του ζευγαριού.

Ρίξτε μια ματιά στο συγκινητικό flash mob στο παρακάτω βίντεο:

27χρονη κράτησε την παρθενιά της μέχρι το γάμο και το πρώτο βράδυ ανακάλυψε ότι…

27χρονη είχε είχε κρατήσει την παρθενιά της μέχρι το γάμο και τελικά το πρώτο βράδυ ανακάλυψε ότι… δεν μπορεί να κάνει σ3ξ. Επίσης, για 21 χρόνια μια γυναίκα δεν είχε κάνει ποτέ έρωτα στην ζωή της. Μόλις παντρεύτηκε όμως, ούτε ο άντρας της δεν περίμενε αυτό που έγινε την πρώτη νύχτα!

Στα 23 της γνώρισε τον 31χρονο Άντριου στην εκκλησία της κοινότητας στη Νέα Υόρκη. Δύο χρόνια αργότερα, άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Αφού περίμεναν μέχρι το μήνα του μέλιτος για να κάνουν σ3ξ, όταν ήρθε εκείνη η ώρα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως φαντάζονταν.

Η Στέφανι είχε αφόρητους πόνους κατά τη διείσδυση και έπαθε μία πολύ σοβαρή μόλυνση, η οποία παρά το γεγονός ότι πήρε φαρμακευτική αγωγή, δεν πέρασε. Όταν μετά από κάποιους μήνες, ξαναπροσπάθησαν να κάνουν σ3ξ και πάλι ήταν ανέφικτο, η Στέφανι επισκέφθηκε τη γυναικολόγο της και τότε διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο προκαλεί συσπάσεις στους μύες του κόλπου.

Μετά από συζητήσεις με τον σύζυγό της και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να κάνουν σ3ξ, η Στέφανι επισκέφθηκε ένα κέντρο στο Πλέινβιου της Νέας Υόρκης που ειδικεύεται στη θεραπεία του συνδρόμου από το οποίο πάσχει. Τελικά, τον Ιανουάριο του 2019 ξεκίνησε τις συνεδρίες και θεραπεύτηκε τον Μάιο του ίδιου έτους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.