Σάκης Τανιμανίδης: Το δημόσιο ευχαριστώ του παρουσιαστή στον γυναικολόγο αδερφό του για τον τοκετό

June 25, 2021


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σάκης Τανιμανίδης: Είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, καθώς η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Ο γνωστό…

...�ς. Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αδερφό του, τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια. Σάκης Τανιμανίδης: Ποζάρει παρέα με τον αδερφό τουΤο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η Χριστίνα έφερε στον κόσμο την Τετάρτη 23 Ιουνίου, δύο υγιέστατα...


Σάκης Τανιμανίδης: Είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, καθώς η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αδερφό του, τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια.


Σάκης Τανιμανίδης: Ποζάρει παρέα με τον αδερφό του

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η Χριστίνα έφερε στον κόσμο την Τετάρτη 23 Ιουνίου, δύο υγιέστατα κοριτσάκια. Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο παρουσιαστής με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος να κρατά στην αγκαλιά του, φανερά συγκινημένος, τις δύο κορούλες του.

Το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιουνίου, ο ευτυχισμένος χαζομπαμπάς ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία ποζάρει παρέα με τον αδερφό του, Παναγιώτη Τανιμανίδη. Μάλιστα, ο αδερφός του γνωστού παρουσιαστή ήταν ένας από τους γυναικολόγους της Χριστίνας Μπόμπα.


Ο παρουσιαστής έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία: «Με το αδερφό μου (και θείο πλέον)! Γυναικολόγε μας, σε ευχαριστούμε που κατέβηκες από τη Θεσσαλονίκη για να είσαι στον τοκετό μας».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.